catalog digital

Cuvinte Cheie:regim hotelier

Firma/site RSS

Regim hotelier

Str. Stirbei Voda Nr.10, Bucuresti, Romania
www.regimhotelier.co

Apartamente si garsoniere in regim hotelier in Bucuresti, Constanta, Brasov si tot restul tarii. Oferim pretul minim garantat in conditii de lux si plata efectuata in momentul inchirierii. Rezervari cazare regim hotelier cu confirmare imediata.

Telefon0765442200
E-mail

Cazare Bucuresti

ecazare-bucuresti.ro

Cazare Bucuresti Cazare Bucuresti ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate si numeroase avantaje precum tv in camere si in living, internet wireless usor de accesat in orice incapere din apartament ,aer conditionat si tot ceea ce inseamna confort.

Telefon0764808088
E-mail

Cazare apartamente

www.cazareieftina.biz

Oferte de cazare ieftina in Romania, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Unitatile de cazare sunt prezentate detaliat si actualizate iar rezervarea se face telefonic, turistul primind confirmare imediata.

E-mail

Cazare Bucurestii

Bucuresti
ecazare-bucuresti.ro

Cazare Bucurestii Cazare Bucuresti ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate si numeroase avantaje precum tv in camere si in living, internet wireless usor de accesat in orice incapere din apartament ,aer conditionat si tot ceea ce inseamna confort.

E-mail

Regim Hotelier Calitativ

www.regim-hotelier.org

Cazarea in regim hotelier este un serviciu dezvoltat dupa anul 1995, avand la baza oferirea unor locuri de sedere pentru turisti. Ea presupune punerea la dispozitia clientului a intregului apartament, inclusiv cheia acestuia fara posibilitatea de a fi der ...

E-mail
Cuvinte CheieRegim hotelier

Apartamente in regim hotelier Bucuresti

Bulevardul General Gheorghe Magheru 20, Bucuresti, Romania
www.rentforcomfort.com

Sunteti in vizita in Bucuresti? sau doar pentru afaceri? Nu ezitati sa ne contactati, va oferim o varietate mare de apartamente si garsoniere pentru inchiriat in regim hotelier. Toate apartamentele si garsonierele noastre sunt complet mobilate cu toate ut ...

Telefon0760953461
E-mail

Gubas Marius Stefan II

www.brasovsweetretreat.ro

Amplasate la 5 minute cu masina de centrul vechi al Brasovului! Parcare Gratuita! Wi-fi Gratuit! Tv LCD! Apartamente spatioase pentru 1-6 persoane, amenajate lux cu bucatarie total utilata, baie, dormitoare si livinguri ultramoderne! Cartier Ultramodern !

Telefon0745079204
E-mail

Regim hotelier Bd. Unirii

www.cazareregimhotelier.ro

Cazare in regim hotelier in apartamente situate in zona centrala a Bucurestiului in apropierea centrelor comerciale, a mijloacelor detransport, cu acces facil la banci, zone istorice, centre de afaceri, etc.

E-mail

Cazare Regim Hotelier Bucuresti Nek

Piata Romana, Bucuresti, Romania
www.regim-hotelier.net

Cazare Regim Hotelier Bucuresti Nek Va oferim cazare si inchiriere in regim hotelier Bucuresti. Garsoniere si apartamente de lux la preturi accesibile in zonele centrale ale orasului Bucuresti.

Telefon0726600983
E-mail

Unitati Cazare Cluj

www.cazare-regim-hotelier-cluj.com

Bine ati venit la cazare regim hotelier cluj unde ne straduim sa surprindem clientii intr-un mod placut prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila. Servicii de cazare Cluj ieftin. Cazare in regim hotelier Cluj la preturi mici. Suna si te v ...

E-mail