catalog digital

Cuvinte Cheie:regim

Firma/site RSS

Regim hotelier

Str. Stirbei Voda Nr.10, Bucuresti, Romania
www.regimhotelier.co

Apartamente si garsoniere in regim hotelier in Bucuresti, Constanta, Brasov si tot restul tarii. Oferim pretul minim garantat in conditii de lux si plata efectuata in momentul inchirierii. Rezervari cazare regim hotelier cu confirmare imediata.

Telefon0765442200
E-mail

Regim Hotelier, Regim Hotelier Bucuresti, Cazare Bucure...

Regim Hotelier Bucuresti pune la dispozitie apartamente regim hotelier in 65 de locatii.Regim Hotelier Bucuresti ofera garsoniere, apartamente (2/3 camere)in regim hotelier:garsoniere regim hotelier de la 30 euro/noapte;apartamente 2 camere regim hotelier ...

Telefon0722762099
E-mail

Cazare Bucuresti

ecazare-bucuresti.ro

Cazare Bucuresti Cazare Bucuresti ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate si numeroase avantaje precum tv in camere si in living, internet wireless usor de accesat in orice incapere din apartament ,aer conditionat si tot ceea ce inseamna confort.

Telefon0764808088
E-mail

Cazare Regim Hotelier Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.cazareregimhotelier.ro

Cazare pe termen scurt in Bucuresti. Apartamente, Garsoniere de inchiriat Bucuresti. Inchirieri apartamente. Apartament, Garsoniera in Romania. Hoteluri in Bucuresti.

E-mail
Cuvinte Cheiecazareregimhotelier

Cazare apartamente

www.cazareieftina.biz

Oferte de cazare ieftina in Romania, in apartamente si garsoniere in regim hotelier. Unitatile de cazare sunt prezentate detaliat si actualizate iar rezervarea se face telefonic, turistul primind confirmare imediata.

E-mail

Cazare Bucurestii

Bucuresti
ecazare-bucuresti.ro

Cazare Bucurestii Cazare Bucuresti ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate si numeroase avantaje precum tv in camere si in living, internet wireless usor de accesat in orice incapere din apartament ,aer conditionat si tot ceea ce inseamna confort.

E-mail

Regim Hotelier, Regim Hotelier Bucuresti, Cazare Bucure...

www.regimhotelier-bucuresti.ro

Regim Hotelier, Regim Hotelier Bucuresti, Cazare Bucuresti Regim Hotelier Bucuresti pune la dispozitie apartamente regim hotelier in 65 de locatii.Regim Hotelier Bucuresti ofera garsoniere, apartamente (2/3 camere)in regim hotelier:garsoniere regim hotelier de la 30 euro/noapte;apartamente 2 camere regim hotelier ...

E-mail

Regim Hotelier Calitativ

www.regim-hotelier.org

Cazarea in regim hotelier este un serviciu dezvoltat dupa anul 1995, avand la baza oferirea unor locuri de sedere pentru turisti. Ea presupune punerea la dispozitia clientului a intregului apartament, inclusiv cheia acestuia fara posibilitatea de a fi der ...

E-mail
Cuvinte CheieRegim hotelier

Apartamente in regim hotelier Bucuresti

Bulevardul General Gheorghe Magheru 20, Bucuresti, Romania
www.rentforcomfort.com

Sunteti in vizita in Bucuresti? sau doar pentru afaceri? Nu ezitati sa ne contactati, va oferim o varietate mare de apartamente si garsoniere pentru inchiriat in regim hotelier. Toate apartamentele si garsonierele noastre sunt complet mobilate cu toate ut ...

Telefon0760953461
E-mail

Regim Hotelier, Regim Hotelier Bucuresti, Cazare Regim ...

www.smart-accommodation.ro

Smart Accommodation inchiriaza apartamente si garsoniere moderne si de lux in regim hotelier amplasate in zone ultra-centrale.Preturi incepand de la 30 euro/noapte.

E-mail