catalog digital

Cuvinte Cheie:restaurante

Firma/site RSS

3BIS-CACIULATA

Calea lui Traian, Calimanesti, Romania
www.caciulata-cazare.ro

Centru de cazare al Statiunii Calimanesti-Caciulata. Aici gasiti toate ofertele de cazare din zona, prezentarea piscinelor si strandurilor a tratamentului si a posibilitatilor de agrement.

Telefon0250775021
Fax0250775168
E-mail

3BIS-GOVORA

Tudor Vladimirescu, Baile Govora, Romania
www.govora-cazare.ro

Centru de cazare al Statiunii Baile Govora. Aici gasiti toate ofertele de cazare din zona, prezentarea piscinelor si strandurilor a tratamentului si a posibilitatilor de agrement. Afectiuni respiratorii: bronsita cronica, traheobronsite, B.P.O.C., emfiz ...

Telefon0250775021
Fax0250775168
E-mail

Restaurant de nunta

www.restaurant-local.ro

Restaurant de nunta Site-ul meu te va ajuta sa iti alegi restaurantul potrivit pentru nunta ta, voi adauga sfaturi si idei pentru decorarea sali de nunta.

Categorie:Gastronomie
E-mail

Birjar.ro - Ghid localuri din Bucuresti

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.birjar.ro

Birjar.ro prezinta independent posibilitati de petrecere a timpului liber in Bucuresti (restaurante, terase, cluburi, baruri, discoteci etc.) Este un city guide: descopera si exploreaza orasul.

Telefon0755614400
E-mail

Portalul w-w-w

www.w-w-w.ro

Pe w-w-w.ro puteti gasii informatii despre spectacole de teatru , concerte , cafenele , recomandari pub-uri , locatii de petreceri , piscine , locatii nunti.

E-mail

Restaurant Bucuresti | Allegro | Restaurant Nunta

Bd Nicolae Grigorescu Nr.20 , complex A14 , sector 3 , (Restaurant Allegro), Bucuresti, Romania
www.restaurant-allegro.ro

Allegro este un restaurant romantic cu vechime . Ne-am infiintat in anul 1997 si de atunci oferim servicii pentru nunta , botez , mese organizate , de calitate . Va asteptam la noi la restaurant in bucuresti pe bulevardul nicolae grigorescu la o cina rom ...

Telefon0744649177
E-mail

Lista restaurante Cluj

www.restaurantecluj.ro

Lista restaurantelor din Cluj pe site-ul RestauranteCluj.ro . Fiecare restaurnat are datele de contact , impreuna cu localizarea pe harta Clujului si alte informatii utile. Afla locul in care poti sa mananci cel mai bine in Cluj Napoca.

E-mail

Restaurant Terasa Geo Bucuresti

www.georestaurant.ro

Restaurant cu specific libanez si international, Restaurant Terasa Geo Bucuresti, organizeaza evenimente, nunti, botezuri, mese festive, evenimente corporate. Gama variata de preparate din bucataria libaneza si internationala.

E-mail

Tendinta in lumea mondena

www.goingout.ro

Lifestyle modern, cu prezentari ale celor mai noi tendinte in lumea mondena, promovare evenimente culturale, destinatii de calatorie si ghid urban continand restaurante, cluburi, baruri si cafenele.

Categorie:Stil de viata
E-mail

Restaurante Bucuresti

http://www.goingoutbucuresti.com, Bucuresti, Romania
www.goingoutbucuresti.com

Informatii detaliate despre toate restaurantele si cluburile din Bucuresti impreuna cu evenimentele organizate de acestea. Galerii foto, meniuri, evenimente, si poze din cluburi, restaurante, evenimente si concerte din Bucuresti. Totul pe www.goingoutbucu ...

E-mail