catalog digital

Cuvinte Cheie:resurse umane

Firma/site RSS

Resurse umane, salarizare, REGES

www.az-personal.ro

Resurse umane, salarizare, REGES Societatea noastra propune o tratare completa si globala a nevoilor pe partea de resurse umane din orice firma. Incepand de la calculul salarial si pana la training-urile oferite, incercam sa acoperim toate nevoile. Lucram in parteneriat si cu experti con ...

Categorie:Contabilitate
Telefon0768103217
E-mail

http://www.tdgresurseumane.ro

www.tdgresurseumane.ro

Furnizor specializat de externalizare resurse umane.Reduceti costurile prin oferta noastra de externalizare resurse umane.Transferati responsabilitatea apeland la firme de resurse umane specializate.Obtineti date corecte si coerente.

Categorie:Management
E-mail

Recrutare resurse umane

bucuresti, bucuresti, romania
www.profi-hr.ro

Profi-HR va propune servicii de recrutare a personalului, administrare de personal, consultanta in domeniul resurselor umane si legislatiei in domeniu, diagnoza si evaluare a performantei angajatilor.

Telefon021.242.22.44
E-mail

Servicii resurse umane, state salarii, declaratia 112, ...

Str. Politehnicii, Nr. 3, Romania
www.hr-salarizare.ro

Servicii consultanta resurse umane, salarizare, payroll, HR,externalizare servicii, completarea REVISAL, relatia cu ITM, CAS, CASMB, CASS, ANOFM, evaluare angajati, inspector RU.

Telefon0755011040
E-mail

SC HR INTERIM SOLUTION SRL

www.hrinterim.ro

HR Interim Solution este o agentie de resurse umane care ofera servicii de recrutare, selectie si leasing de personal pentru companiile din Romania si din strainatate.

Telefon0736689020
E-mail

SERVCII CONTABILITATE

Bucuresti, sector 2, Bucuresti, Romania
www.conta-conta.ro

TEMATIC CONTEXPERT este o firma romaneasca ce activeaza in domeniul serviciilor financiar-contabile. Serviciile noastre includ: - contabilitate pentru toate tipurile de societati, PFA-uri, liber profesionisti, intreprinderi individuale; - resurse umane ...

Telefon0764.275.951
E-mail