catalog digital

Cuvinte Cheie:salon infrumusetare

Firma/site RSS

Tony's Style

★★★★★
Str. Tudor Vianu 19, Bucuresti, Romania
www.tonys-style.ro

Tony's Style Intelegem tendintele globale in evolutia modei in lume si o conectam la par. Parul reprezinta cel mai important accesoriu, pentru ca nu poate fi copiat, fii tu insuti, fii unica. Lasa-i pe profesionisti sa aibe grija de look-ul tau. Suntem creativi ...

Telefon0722.836.685
Fax0212317688
E-mail

Coafor Brancoveanu

Bulevardul Brancoveanu, nr 91, Bucuresti, Romania
saloncoafurawow.ro

Salonul de infrumusetare Wow va ofera cele mai bune servicii de coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura si machiaj la preturi accesibile. Coafor Berceni Bucuresti situat pe Bulevardul Brancoveanu. Salon de coafura!

Telefon0723276587
Fax0723276587
E-mail

Salon Beauty Arena Bucuresti

www.salonbeautyarena.ro

Servicii de infrumusetare complete efectuate de profesionisti. Dorim ca salonul Beauty Arena sa fie unul din saloanele de infrumusetare exemplu din punct de vedere al profesionalismului, curateniei, confortului si ospitalitatii.

Telefon0213241184
E-mail

Salon infrumusetare si intretinere corporala, tatuaje -...

Str. Calea Bucuresti, Bl.2, Sc.H, ap. 5, Pitesti, Romania
www.centrulmedicalionescu.ro/beauty-center

Beauty Center Ionescu Pitesti este un salon de infrumusetare care va ofera intreaga gama de servicii de intretinere si infrumusetare corporala. De asemenea puteti sa faceti aici si tatuaje, body piercing, masaj cu pietre vulcanice, epilare definitiva

Telefon0248222999
E-mail

Beauty Now - Primul portal de frumusete din Romania

Brasov, Brasov, Romania
www.beautynow.ro

Saloane infrumusetare puse la dispozitia dvs. de Beauty Now, primul portal de frumusete din Romania. Alegeti-va salonul care vi se potriveste!

Categorie:Frumusete
E-mail

artist touch

www.artist-touch.ro

Artist Touch Salon by Gabriela Mirea realizeaza urmatoarele machiaje incredibile: machiaj profesionist de zi cu zi, machiaj pentru nunta, machiaj pentru botez, machiaj pentru ocazii speciale si machiaj pentru sedinte foto.

Telefon0742056731
E-mail