catalog digital

Cuvinte Cheie:spalatorie

Firma/site RSS

Spalatorie de covoare profesionala

www.covorspalat.ro

Spalatoria Lia, singura spalatorie de covoare din Bucuresti ce beneficiaza de tehnologia Premium Hydrocare, avand o capacitate de procesare (spalare-uscare-livrare) de peste 300 mp zilnic.

E-mail

Piese schimb si accesorii pentru echipamente IMESA

Sos. Ploiesti-Tirgoviste, Km8 , Ploiesti, Prahova, Ploiesti, Romania
www.daas.ro/piesedeschimb

Prin intermediul magazinului online de piese schimb si accesorii DAAS Romania puteti achizitiona piese de schimb originale sau compatibile de la furnizorul IPSO.

Telefon0720-333979
E-mail

Spalatorie covoare Cluj

www.tiptopwash.ro

Spalatorie covoare Cluj cu detergenti profesionali, jet de apa la presiune, perie electrica, neutralizator de mirosuri si centrifuga incalzita pentru uscare. Preluarea si livrarea covoarelor este gratuita in tot orasul Cluj si in comunele limitrofe, indif ...

E-mail

VitanClean SRL

www.curatatcovoare.ro

Curatatorie de Covoare Bucuresti - Cel mai mic pret din Bucuresti pentru curatat covoare. Linie automata profesionala pentru curatat covoare. Transport la domiciliu!

Telefon0724456000
E-mail

Spalatorie auto la domiciliu ecologica

www.fara-apa.ro

Global Cleaning Solutions ofera servicii de spalatorie auto la domiciliu la preturi avantajoase. Firma noastra foloseste substante ecologice in procesul de spalatorie auto la domiciliu. Spalatorie auto la domiciliu la preturi mici!

Telefon0745555787
E-mail

Echipamente profesionale pentru spalatorii si curatator...

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.romcleanimport.ro

Romclean Import Srl este importator unic de echipamente profesionale pentru spalatorii si curatatorii. Oferim clientilor nostri garantia si profesionalismul unor firme cu traditie in domeniul de Laundry, spalatoriilor industriale.

Telefon0212215105
E-mail

Service Auto

Str. Rusetu, Nr.4, Bucuresti, Romania
www.serviceautocrangasi.ro

Service auto ofera urmatoarele servicii: i.t.p, mecanica, tinichigerie, vopsitorie, tractari auto, geometrie computerizata, diagnoza, reconditionari planetare, chiuloase si mentenanta parcuri auto. Detalii pe pagina noastra www.serviceautocrangasi.ro sau ...

Telefon0760.290.781
Fax0314321632
E-mail

Spalatorie auto de calitate

www.spalatorieauto.org

In ziua de azi, spalarea masinii da multora dureri de cap din cauza timpului pierdut si a cozilor, mai ales in zilele insorite. Dupa spalare, bucuria de a avea masina curata dureaza putin pentru ca praful se aseaza la loc in maxim o ora, mai ales pe culor ...

E-mail
Cuvinte CheieSpalatorie auto

Smart Cont Services SRL

www.spalatoriesmart.ro

Spalatorie Covoare Buzau Smart. Oferim servicii de spalatorie covoare si curatenie la cele mai mici preturi din Municipiul Buzau. Doar 5 Lei/mp | Ridicare si Livrare GRATUITE | Maxim 48h | Poti comanda ridicarea covorului chiar de pe site-ul nostru.

Telefon0751088001
E-mail

Spalatorie - Curatatorie Pufi Clean

Complex Comercial Militari, Autostrada Bucuresti Pitesti, km 11, Bucuresti, România
www.puficlean.ro

Spalatoria Pufi Clean este o spalatorie specializata in spalarea sau curatarea chimica a hainelor de purtare zilnica, a hainelor de ocazie, a lenjeriilor, covoarelor, etc. Suntem o unitate profesionala cu personal calificat care poate satisface cele mai ...

Telefon0722220535
E-mail