catalog digital

Cuvinte Cheie:telefoane

Firma/site RSS

Telefoane dual sim – Ipad Gsm

www.ipadgsm.ro

Ipad Gsm va propune peste 50 modele de telefoane dual sim, telefoane originale, tablete pc, huse tablete, televizoare led si lcd, laptopuri si notebookuri, aparate foto, camere foto digitale la cele mai mici preturi (preturi de importator).

Categorie:Telefonie mobila
E-mail

Telefoane mobile

www.telefoanele-mobile.ro

Telefoane mobile Telefoanele mobile sunt dispozitive electronice portabile folosite în general pentru comunicaţii personale la distanţă lungă. In 1942 telefonul devine portabil, cel care a cerut brevet pentru telefonul sau mobil este americanul Donald M. Mitchell.

Categorie:Telefonie mobila
E-mail

Oferte laptopuri ieftine

www.laptopuri-ieftine.com.ro

Sunteti in cautarea unui laptop performant la un pret accesibil? Noi va oferim o gama variata de laptopuri ieftine cu preturi incepand de la 549 RON. La noi puteti gasi de asemenea si componente pentru laptopuri sau calculatoare la cele mai mici preturi

E-mail

Adnoteh.ro - Revista on-line a tehnologiei

www.adnoteh.ro

Adnoteh.ro - Revista on-line a tehnologiei Adnoteh.ro - revista on-line adresata persoanelor interesate de noutati din domeniul tehnologiei. Publicatia contine articole, analize si editoriale despre: tablete, telefoane mobile, calculatoare, aplicatii software, aparataj de iluminat, instalatii.

Dual sim telefoane

nr 1432, Bucuresti, Romania
www.dualgsm.ro

In momentul in care doresti sa folosesti mai multe cartele in acelasi moment, nu apela la mai multe telefoane ci foloseste un dual sim. Datorita celor 2 porturi pentru cartele, poti folosi serviciile mai multor operatori in acelasi timp!

Categorie:Telefonie mobila
Telefon0745555787
E-mail

replica vertu

www.maugsm.com

Cu o gama larga de replici vertu, signature s, constellation, ayxta, ascent ti, ferrari nero siteul nostru tinde sa satisfaca nevoile clientilor doritori de lux si stil.

Categorie:Telefonie mobila
Telefon0765311335
E-mail

adrian

www.alinmobile.ro

Decodam telefone mobile online pe baza imei-ului, avem cele mai mici preturi din piata. Decodam Iphone 5 sau 6, samsung sau orice alt model de android simplu si rapid.

Telefon0742050058
E-mail

Telefoane mobile ieftine

Sos. Pantelimon 102, Bucharest, Romania
telefoane-ieftine.biz

La noi gasiti telefoane mobile ieftine, modele deosebite de tot ce se vede in magazine. Aducem pentru dumneavoastra modele single sau dual-sim pentru care aveti posibilitatea de a comanda modelul dorit. Livram oriunde in Romania in cele mai bune conditii.

Categorie:Electronice
Telefon0721921257
E-mail

Vand Telefon Mobil

www.telefon-gsm.ro

Anunturi vanzari Telefon Mobil,Telefoane mobile noi, telefoane mobile second hend,telefon,telefoane gsm second hand,telefoane ietine,telefoane mobile ieftine.

Telefon0763555566
E-mail

Oferta tablete pc ieftine cu functie telefon 3g intern

www.solomobiles.ro

Cum majoritatea dintre voi cunosc doar brandurile mari, este posibil ca marcile de tablete pe care le comercializam sa nu va spuna mare lucru. Va propunem o serie de tablete japoneze si coreene de o calitate exceptionala: Sanei, Konka sau Ainol.

Telefon0745555787
E-mail