catalog digital

Cuvinte Cheie:terapie

Firma/site RSS

Psiholog Lucian Neacsu

www.psihologiepitesti.ro

Ma numesc Lucian Neacsu si sunt un psiholog care isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern situat in centrul orasului Pitesti, Arges. Ofer servici de psihologie si psihoterapie tuturor persoanelor sau cuplurilor din Romania

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Detoxifiere colon

http://www.colonhidroterapie.ro
www.colonhidroterapie.ro

Detoxifiere colon Detoxifiere colon prin colonhidroterapie. Detoxifiere colon, detoxifiere organism prin indepartarea toxinelor acumulate in intestinul gros. Detoxifiere colon prin cea mai naturala si eficienta metoda.

E-mail

Psiholog Roxana Rohan

psihologroxanarohan.ro

” Cine priveste in exterior viseaza; cine priveste in interior se trezeste”- Carl Yung Dorinta de a fi un “arhitect al sufletului uman” nu poate veni decat din inima. A ajuta pe cineva inseamna sa te ajuti mai intai pe tine, iar cand ai reusit sa o faci, ...

Categorie:Psihologie
E-mail

cabinetul de psihoterapie

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.cabinetul-de-psihoterapie.ro

Cabinet psihoterapie. Psihoterapeut atestat, Bucuresti sector 1. Psihoterapie si consiliere psihologica adulti, adolescenti si copii.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

Kineto Cabinet

Ciprian Porumbescu, 5, sector 1, Bucuresti, Romania
www.kinetocabinet.ro/kinetoterapie.php

Kineto Cabinet Noi toti dorim sa fim sanatosi si fericiti, insa uneori pentru asta avem nevoie de o mana de ajutor. La Kineto Cabinet, in inima Bucurestiului, terapeuti experimentati va vor ajuta cu toate tipurile de terapie fizica, fie ca este vorba de recuperarea medi ...

Telefon0722297501
E-mail

Atacul de panica

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.atacul-de-panica.ro

Un atac de panica se caracterizeaza printr-un acces brusc si intens de frica sau anxietate. Aceste episoade pot deveni repetabile in special atunci cand revin conditiile care l-au declansat.

Categorie:Psihologie
Telefon0735-548.829
E-mail

Psiholog bun Bucuresti

centrupsi.ro

Nu a fost nicicand mai simplu sa beneficiezi de suportul unui psiholog calificat. Alege clinica PSI din Bucuresti si ai parte de servicii de psihlogie, psihoterapie si consiliere de cuplu oferite de doi dintre cei mai renumiti psihologi romani.

Categorie:Psihologie
Telefon0745555787
E-mail

Masaj la domiciliu Bucuresti

www.maseur.net

Masaj la domiciliu. Beneficiaza de cele mai noi tehnici de masaj la domiciliu la cele mai bune preturi. Masaj relaxare in orice zona din Bucuresti.

E-mail

Radu Adrian

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.asociatia-antiparkinson.ro

Site-ul prezinta organizarea si activitatea Asociatitei Antiparkinson, singura asociatie din Romania ce reprezinta cei 72000 bolnavii de Parkinson din Romania

Telefon0755614400
E-mail

Cabinet kinetoterapie

www.cabinet-kinetoterapie.eu

Va invitam in cabinetulnostru de recuperare medicala si kinetoterapie din Bucuresti, cabinet utilat modern ce abordeaza intr-o maniera unica fiecare fiecare pacient.

E-mail