catalog digital

Oras:Bragadiru

Firma/site RSS

service auto

Strada Smardan Nr.2, Bragadiru, Ilfov, bragadiru, Romania
krivtopservice.ro

Kriv Top Service va ofera service auto (inspectii auto periodice) in cele mai bune conditii si la cele mai avatanjoase preturi. Service de ce mai buna calitate.

Telefon0722 275 888
E-mail

CONTAB DAP MEDIA - Servicii contabilitate Bucuresti

dapmedia.ro

Servicii complete de contabilitate în București-Ilfov. EVIDENŢĂ CONTABILĂ PENTRU: S.A.; S.R.L.; P.F.A; I.I.; O.N.G. Datoria noastră este aceea de a aborda proceduri de lucru conform legislaţiei în vigoare, cât și segmente de piaţă noi, oferindu-vă ...

Categorie:Contabilitate
Telefon0765.675.655 / 0742.590.323
E-mail

Vidanjare Bucuresti, Ilfov

Str. Dumbravei, nr. 2i , jud. Ilfov, Bragadiru, Romania
activaqua.ro

Activ Aqua ofera o gama completa de servicii profesionale de desfundare canal, tevi, fose septice de apa menajera sau pluviala. Compania are in dotare autospeciale pentru vidanjare grasimi si hidrocarburi.

Categorie:Servicii
Telefon0726299634
E-mail
Cuvinte Cheievidanjare

Piatra decorativa

Sos Alexandriei, nr 548A, Bragadiru, Romania
www.placarepiatra.ro

Placare piatra naturala, travertin, marmura, granit, prelucrare piatra naturala, taiere, fasonare, scapitare, proiectare si amenajare peisagistica, confectionare mobilier de gradina, echipa cu experienta, consultanta, masuratori si devize estimative gratu ...

Telefon0722302000
E-mail

Ralphilar Exim Srl

www.bucatariaeco.ro

Toate celelalte produse din Bucataria ECO, fie ca sunt pentru preparare, pentru servit sau pentru depozitare, sunt concepute pentru a-ti oferi bucuria de a gati sanatos, rapid si economic.

Telefon0757037500
E-mail

Wd Software Concept SRL

www.jurnaldecalatorie.eu

Intra in comunitatea calatorilor informati. Cele mai bune jurnale de calatorie si destinatii de vacanta. Citeste sfaturi utile, recomandari si afla oferte last minute si early booking.

Telefon0746227798
E-mail

Case,vile Prelungirea Ghencea (Case, vile soseaua Alexa...

Strada Margelelor nr. 38, Oras Bragadiru, Jud. Ilfov., bragadiru, România
www.space-residence.ro

SPACE RESIDENCE este dezvoltatorul ansamblului de locuinte situat in strada Margelelor nr. 38, Oras Bragadiru, Jud. Ilfov.Zona este una linistita, cu posibilitati de acces atat din soseaua Alexandriei, cat si din Prelungirea Ghencea.

E-mail

Compresoare frigorifice

www.coldtech.eu

Vindem, livram, montam instalatii frigorifice, camere frig, agregate si suflante frigorifice, compresoare frigo, chillere, instalatii ventilatie climatizare. Promptitudine, lucrari garantate. Online store coldtech.eu . Instalatii frigorifice industriale.

Categorie:Servicii
Telefon0745008728
E-mail