catalog digital

Audio Video

Firma/site RSS
Adauga firma/site aici

Amro Electronic Grup

B-dul. Gh. Sincai, Nr. 2, Bl. 4, Sector 4, Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.amro.ro

Amro Electronic Grup AMRO Grup import si distributie echipamente audio, sonorizare hotel, video si lumini profesionale: sonorizare publica, sound reinforcement, public address, televoting, iluminat arhitectural,instalatii sonorizare ambientala, lumini, adresare publica, ...

Telefon0745097264
Fax0213317846
E-mail

Filmari profesionale

Str. Unirii nr. 21, Bucuresti, Romania
www.filmarinuntifotografii.ro

Filmari profesionale Transpunem cele mai frumoase nunti in filmari profesionale , in format SD si HD. In echipa noastra gasesti cameramani si fotografi cu experienta dobandita in televiziune. Cu noi, filmarile si fotografiile evenimentului tau devin o adevarata opera de arta ...

Telefon0729550693
E-mail
Cuvinte Cheiefilmari nunti

Firma de curatenie

www.curat-confort.ro

Firma de curatenie la domiciliu, locuinte,birouri,spatii comerciale.Servicii de curatenie profesionala si amenajari interioare Bucuresti si imprejurimi.Curatenie generala apartamente. 0744109069

Fotograf Nunta

www.fotografdenuntabucuresti.ro

Fotograf nunta - fotografii de nunta si filmari FullHD realizate de fotografi si cameramani de nunta din Bucuresti. Oferim servicii foto video la nunta dvs. Fotografiem nunti, pozam botezuri, filmam FullHD la orice eveniment.

Cuvinte Cheiefotograf nunta

Fotograf nunta Filmare nunta

www.fotograf-nunta.com

Fotograful de nunta are o personalitate unica si aceasta se reflecta in fotografiile realizate. Optand pentru serviciile pe care le oferim, veti putea beneficia de experinta noastra, noi reusind sa surprindem imagini si momente inedite.

E-mail

Fotografi nunta

www.fotografnunta.org

Cauta fotograful de nunta ideal cu ajutorul unei baze de date nationale. Alege dintre cei mai buni fotografi de nunta si alte evenimente din tara.

Telefon0755614400
Faxhttp://www.fotografnunta.org
E-mail

Fotografie de nunta Oradea

www.cosminlup.ro

Fotografie de nunta Oradea Fotograf profesionist nunta, portret, absolventi, botez, trash the dress, sedinte foto studio, fotografie de nunta, fotografie eveniment, ocazii festive. Albume digitale si clasice.

Telefon0742088551
E-mail

Fotografie Eveniment

Galiceni nr 36, Bucuresti, sector 1, Bucuresti, România
www.fotovideoromania.ro

Foto Video Romania, Servicii fotografice personalizate pentru evenimente.

Telefon40722124662
E-mail

IT Media Studio Cluj-Napoca

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.itmediastudio.ro

IT Media Studio Cluj-Napoca IT Media Studio ofera servicii profesionale de productie video, fotografie si design grafic, visual FX si modelare 3D: reclame, filme de scurt metraj, filme de lung metraj, filme documentare, galerii foto, videoclipuri muzicale, animatii, etc.

Telefon0740469568
Faxhttp://www.itmediastudio.ro
E-mail