catalog digital

Cuvinte Cheie:adezivi

Firma/site RSS

Te ajutam sa construiesti !

Candiano Popescu 63A, Bucuresti, Romania
www.solmat.ro

Te ajutam sa construiesti ! Solmat este un magazin online de scule electrice, scule de mana, echipamente sudura, utilaje pentru constructii, generatoare, utilaje pentru curatenie, utilaje pentru gradinarit si multe altele, conceput in asa fel incat, calitatea, pretul, seriozitatea s ...

Telefon0728330664
Fax0213.224.254
E-mail

Adezivi, Aracet, Lemn Stratificat

www.alexredline.ro

Alex Redline va ofera o gama larga de adezivi, aracet, lemn stratificat, cat si consumabile, tipografie, D4, D3. Firma Alex Redline vinde produse in toata tara si se concentreaza asupra micilor si marilor producatori.

E-mail

Parchet lemn masiv stejar

Craiova, Craiova, Romania
www.flanders.ro

Parchetul din lemn masiv este cel mai frumos si durabil parchet existent. Pe langa parchet va oferim si adeziv pentru parchet, lacuri, grunduri si chiar si montaj parchet.

Categorie:Parchet
Telefon0721277408
E-mail
Cuvinte CheieParchetlemnmasivstejaradezivgrundlaclacuriadezivicraiova

Vopsele lavabile si vopsele decorative, gleturi, adeziv...

Sos. Pantelimon, nr. 291, bl.9, corp 4, sector 2, Bucuresti, Bucuresti, Romania
www.renovis.ro

Vopsele lavabile si vopsele decorative Fabryo, gleturi, adezivi, vopsele si lacuri pentru lemn, amorse, etc. Toate la renovis - magazinul specializat in renovari. Planuiesti, cumperi si renovezi mai usor ca niciodata!

Telefon031 805 78 69
E-mail

TopCasa - Gresie si faianta

Clujului, nr. 311, Oradea, Romania
www.topcasa.ro

Firma noastra are ca obiect de activitate comercializarea materialelor pentru finisaje interioare precum: gresie, faianta, obiecte sanitare, adezivi, vopsele Caparol, robineti, mobilier de baie, toate acestea sub brandul TOP CASA.

Telefon0259476284
E-mail