catalog digital

Cuvinte Cheie:scoala de soferi

Firma/site RSS

Scoala de soferi

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.scoala.co

SCOALA DE SOFERI / Instructor auto. Noi va ajutam sa gasiti cele mai bune scoli de soferi la cele mai bune preturi. Aici gasiti lista scolilor de soferi pe judete.

Categorie:Scoli de soferi
Telefon0755614400
E-mail

Auto Diana- scoala de soferi auto moto-Bucuresti

Avram 24, Bucuresti, Romania
www.scoliautomoto.ro

Scoala de soferi Auto Diana ,organizeaza cursuri pentru pregatirea cursantilor ,in vederea obtinerii permisului de conducere auto moto.Pregatirea teoretica se tine la scoala de soferi,iar cea practica pe trasee de examen auto sau in poligon.

Categorie:Scoli de soferi
Telefon0730.655.301
E-mail

Red Driving School London

Red Driving School North London ofera calitatea serviciilor si indruma elevii cu deosebita responsabilitate, avand cei mai buni instructori, indiferent de caracteristicile si trasaturile esentiale ale clientilor nostri. Asiguram servicii excelente de inst ...

Telefon00447577132634
E-mail

Scoala de soferi Bucuresti

www.scoaladesofericatb.ro

Scoala de soferi categoria B, cursuri pentru formarea soferilor amatori si profesionisti. Scoala de soferi bucuresti la 600 RON. Scoala de soferi categoria B in Bucuresti la preturi mici.

Categorie:Scoli de soferi
E-mail

scoala de soferi Iasi

www.sigurlavolan.ro

SIGUR LA VOLAN este o şcoală de şoferi cu tradiţie în domeniul pregătirii cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.

Telefon0740 882 200
E-mail

Scoala de soferi Suceava

Suceava, Suceava, Romania
www.happydrivers.ro

Şcoala de şoferi HAPPY DRIVERS Suceava este reprezentată de o echipă tânără dar cu experienţă, fiind gata să vină în sprijinul dumneavostră pentru obţinerea permisului de conducere, categoria B.

Telefon0758940910
E-mail

Atestate soferi Iasi

www.atestate-scoala-iasi.ro

Atestate soferi Iasi Scoala de soferi „Sigur la Volan” din Iasi organizeaza cursuri in vederea obtinerii de atestate pentru soferi. Valabilitatea atestatelor este de 5 ani. Cursurile se sustin la sediile societatii noastre din Iasi, Suceava si Botosani.

Telefon0332 803 859
E-mail

Scoala de soferi

www.scoala-de-soferi.info

Cel mai mare portal scoli de soferi. Noi va putem oferi contacte scoli de soferi, opinii absolventi, legislatie si chestionare. Deci Preturi - chestionare scoala de soferi - testimoniale despre instructori. Tot ce ai nevoie pentru PERMIS.

Categorie:Scoli de soferi
E-mail

Scoala de soferi Suceava

www.scoaladesoferisv.ro

Cu Scoala de Soferi "Sigur la Volan" Suceava, obtinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate, putand obtine orice categorie cu ajutorul nostru.

Telefon0330101051
E-mail